slick igår

Började gårdagen med ett besök i staden där jag träffade Emelie & Frida och gick runt lite med dem först.
Inhandlade en klänning från Gina Tricot, ett halsband och strumpbyxor. Sen fick det vara nog, lär tänka lite ekonomiskt!
Hade tänkt hinna åka på samma bussbiljett hem men icke, orkade inte betala mer heller så jag mötte upp mor vid hennes jobb och sen gick vi heeela vägen hem. Duktiga!
Jobbade på travet på kvällen. Satt bredvid Kim J. så tiden gick fort :) Men fasen vad tomt/ lite personal de är nu förtiden en vanlig travdag. Därför fick vi ju lite småköer iaf strax innan start, för de är ju inte mkt folk heller.
Sen skjutsade pappa mig till E&N, fast jag skjutsade ut Kim S. till åbyggeby först. Vid lidl tog nämligen jag över ratten. Gick skit bra! Tänkte knappt ens på vad jag gjorde, allt fick utantill, för munnen gick i ett på mig eftersom jag hade så mkt att tala om för min käre far! hahaha.
Blev förfesta lite på 30-40min hos E&N för sen bar det mot Slick! Jävla helvettes skiten kosta 80:-! Florence Valentine spelade, så det var väl därför. Hörde dem lite men stod inte och lyssnade, vela bara att de skulle sluta så man kunde dansa! Aldrig att jag går igen om nåt band lirar, som man inte ens vill se alltså. För inte kan man dansa då. Eller vi gjorde ju de visserligen men bara nedre nedregolvet, tråk.
Tror endå vi hade ganska kul! :) haha.
Sen promenixa vi till Stigslund, "efterfesta" hos E&N med Nomy i högtalarna! haha. He´s the King!!! Sen tog jag cykeln hemåt strax efter 3 nångång.

känns som ja behöveer någe nya kläder, kanske?! nat o elii ja o nat eli o nat dandinc

Idag vaknade jag TOLV!! :O Dra mig baklänges av förvåning! Det suger att gå upp så sent. Vad han jag med idag liksom? Ingenting alls förens jag vid fyra lärade cykla ut till byn och jobba lite.
Mocka och fixa åt Larsas hästar och sen hjälpte jag han skrapa, strö & mata Kossorna.
De är ändå härligt att vara där uppe i bondgården, avkopplande liksom :)
Min ponny var helvild när jag tog in han ikväll också. Han hoppa och for runt en massa när jag tog ut han ur hagen. Överenergi eller vad?! Lär sätta igång han nu igen om jag ska våga sätta upp Fanny på han ;P
Svängde in hos Sanna påvägen hemåt. Chilla och snacka med hon en timme typ innan vi tog bussen, jag hemåt och hon till Sarah. Länge sen vi talades vid! Lär vi göra om snart tycker jag och då lite längre hehe!

Imorgon blir det Halloween party! Men vad ska jag vara?! :S


I don´t belive you


Hörde en ruskigt bra låt idag! Pink gört igen :)

still the same

Alltså jag kan verkligen aldrig bestämma mig! Ena sekunden vill jag göra si och andra så, och de är ett enda jävla röra i skallen! >_<
Varför kan jag inte bara hålla fast vid en sak så skulle livet vara enklare?
Lär fan allvarligt ta och fundera över mitt liv, framtiden och vad jag vill göra med den!
Alla dagar är likadana, händer ingenting.
Vill inte att tiden ska passera obemärkt!
Som tex det här året har gått sjukt fort och vad har jag gjort? ne just det.

Nä nu lär jag sova, ska upp tidigt imorgon. Först träffa Emelie på stan och sen en sväng till valbo med Elin.
Jobbar på kvällen och sen får vi se om det blir utgång, vilket var inplanerat men ja tror jag skippar det.


en tisdag som vanligt

Hur har denna dag varit då tro. Cyklade och mötte upp Elin så åkte vi till Ica maxi och fixade ponnysarna. Sen hade jag kurs på travet. Jamira, Ginni och Botte fick de ha och köra konbana med, gick bra. Elin & Nathalie körde Toledo med. Han verkar ju funka rätt bra?

Igår spenderades dagen med Elin & Gina! Vi åkte till våra ponnys och sen ut till Ginas ponny Irma och sen vart det möte på travet kl 15. Vi va as hungriga så vi köpte med oss max som vi kom in med på parketten och vräkte i oss ;) haha!
Ja, vad ska man säga om mötet? Är ju skit bra att det tas tag i saker och att vi har möten osv. men allt för mycket händer. Varför ändra saker som redan fungerar bra? De är sånt som gör en irriterad!
Men jag har funderat mer på de där, kanske är de helt enkelt så att tiden är förbi och dags för mig att gå vidare?
Orkar inte gå runt och lägga ner energi på att irritera mig på saker hela tiden liksom.
Jag har vart där för att det vart en hobby och kul fritidsaktivitet, nu känns det mest bara jobbigt.
Men om jag lägger ner de där totalt, då orkar ja inte alls fortsätta med ponnytrav mer vilket känns onödigt då jag har en ponny jag köpt för trav och vill tävla med.. SVÅRT!
Ska ta och fundera ut de där ordentligt!

Har så sjukt ont i ryggen/ nacken! Så imorgon spenderar jag nog mesta delen av dagen i soffan framför teven, för att kurera den. Ellsa har endå gjort illa en trampdyna och lär ta det lugnt.
Alltså bör jag inte sitta vid datan, en stor bov till detta elände ofc!


25 okt

Vad har jag gjort idag då tro? Delat ut den jäkla reklamen i regnet! Nu var det iaf absolut sista gången! :)
Övningskörde från triangeln ut till byn. De gick väl bra, men mamma är ju så surig och tkr ja kör för fort när ja ska svänga.. Kim körning ;)
Fixade ponnyn + Larsas hästar och sen vart det pannkakor med grädde när man kom hem. mums! Länge sen.

Nä om man ändå hade nåt vettigt att komma med nångång..!

Imorgon har vi iaf möte alla ledare/ assistenter på travet. Får se hur de går.
Annars, nån som vill hitta på nåt?! ;D

Romme v75

Spenderat dagen i Borlänge, närmare bestämt på Romme travet och jobbat v75! Mycket folk på läktarn, långa köer typ hela tiden. Så de gick rätt fort endå :)
Ut till byn efter det och fixat min ponny + Larsas hästar.

Lär passa på att tipsa om en film jag såg klart igår. A Love Song for Bobby Long,  jag tyckte de va en riktigt bra film!

alkoholtest 
Gjorde alkotest och trodde verkligen inte de va så illa.
Iof endel svårbedömda frågor som kanske förhöjde det hela.. för om ja ligger så illa till,
va gör då resten av Gävle? haha. :S

övningskört

Övningskörde utnora, eskön och sen mårdäng, åbyggeby och hem idag. De gick skit bra! Kändes säkert bakom ratten :)
Sen har vi vart till citygross och köpt godis ;D 2,99hg!
Hade skit svårt att bestämma vad jag skulle göra med kvällen. Planerna var ju att festa, men jag hade ingen lust alls. Vart överbjuden på Tacos på hela tre olika ställen! haha. Men tacka nej till alla efter lite tänkande.
Vart att hojja över till E&N och joina dem medan de förfesta. Jag tagga med vatten ja! ;)
Maria, Imli och Mattemus kom också dit. Sen cyklade jag hem när de drog ut på krogen.

Nu ska jag göra mig klar och cykla till Lidl för avfärd mot Romme! Jobba på v75 där idag.

tömmkörning ettåringar

Dagen blev inte riktigt effektiv på det sättet som jag jag menade, hade tänkt städa och rensa lite, utan mer att vi var ute på äventyr hela dagen.
Vid tolv åkte jag & mamma till "blommgårn" och köpte blommor (även om jag ansåg det onödigt, hur ska de överleva?) till de nyinflyttade och lite bullar. Det var bara Elin hemma. Så efter lite fikande drog vi även med oss henne och for ut till Hästbo.

Vi skulle ut och plocka svamp i skogen där, men så var Therese hemma och ville ha lite hjälp med tömmkörning av ettåringarna så jag stannade med henne medan de andra gick ut i skogen.
Först tömmkörde vi Conrad. Han var jätte duktig! Vek av vägen ett par ggr bara hehe. Therese kunde släppa han nästan direkt så jag styrde själv och hon gick bak vid mig :)
Sen tömmkörde vi Jari. Han var också duktig, men lite mer fundersam. Han stannade skulle vända ett par ggr och vägrade gå om inte Therese gick fram i huvet på han. Men efter lite kämpande fick vi han på hemvägen att gå med båda oss bak.
Det var första gången de blev tömmkörda och de hade sele första gången igår ;) haha! Duktiga pojkar!
Sen gick jag ut i skogen och hjälpte till att plocka svamp, de fanns massor av dem!

Vart köpa MAX som vi åt på travet. De va inte ens gott :(

Efter det vart det att åka ut till bondgården direkt. Fixa bägge ponnyerna och sen hjälpa Larsa.
Mata kossor och hundar, strö lite åt kor och sen kom Fanny upp och hjälpte mig ta in alla hästar :)
Passade på att prata lite med henne så nu har jag skaffat en ryttare åt Nitro!
Vi ska börja rida in han nu om 1-2veckor :) Fast vi börjar med att de får lära känna varandra lite då.
Hon är lagom storlek och allt och dessutom jätte duktig, dock vet jag inte om hon kan rida. Men hon säger det.

Conrad tömmkörs för första gången :)

sökt jobb

Sådär! Det tog visserligen två dagar till innan jag till slut skrev ihop min ansökning, så har sökt till 3 olika jobb nu. Det ena som ams fixa fram att jag lärade söka, vilket chansen att få är miniminimal! och sen två till jag hittat.
Dessutom ringde de från ams idag och sa att de hade en som sökte personal till ett stall så hon skulle tipsa om några och frågade om jag var okej att tipsa om. Klart det sa jag! Men nja de verkar lite svårt för så mkt vet de ju inte om mina erfarenheter? Får se om han ringer nå.

Men nu ska jag & mor fara till några bekanta som flyttat till lägenhet! ;)

21 Oktober

Dagen har jag spenderat med Ellsa, fast hon sov mest, så har vi gått på en promenad med Josse :)
Eftersom båda vi är sjuk bestämde vi oss för att hitta på nåt, skulle kikat film men blev promenixa istället.
Mot kvällningen övningskörde jag ut till mormor & morfar, gick brabra. Surrade lite med dom och stackars mormor har verkligen fått dåligt minne :( hon tjatar om samma saker om och om igen. Som att "är det Emma, eller vem äre?" Ja de är Emma sa jag, men nog sjutton frågade hon minst 5ggr till! 

Har jag sagt tidigare att jag inte kan tacka nej till jobb? Ja.
Så idag ringde Elisabeth från reklamen och frågade om jag inte kunde gå en helg till. Jag sa att jag inte hade tid, men så sa hon att de skulle blada reklamen så det bara var att dela ut för mig, för deras nya hade hoppat av.
Så då blev jag tvungen att säga ja.

Igår fick jag föresten bilderna jag beställt från fuji (tog bara två vardagar! snabbt!) som jag fick tips om från Juules.blogg.se. Så nu har jag ramat in några kort som sitter fint på väggen. Kan ju lova att jag fick en riktigt nostalgitripp av både glädje, sorg, skratt, saknad osv. av att gå igenom alla mappar år 06-09! Men skönt att ha lite minnen kvar från den "ungdomliga" tiden när minnet så småningom sviker! Såklart även när det finns också :)

För att fortsätta ltie angående gårdagen så hade jag kurs på kvällen. Åkte med Ginni med två elever, de andra eleverna körde Pax & Botino, Kim & Sanna - Limpan och Natalie red Jamira. Gick fint det!
Är bara lagomt irriterad på vår nye ungdomsansvarige! Är jag den enda? Nej knappast!

Imorgon tänkte jag försöka vara lite effektiv! Hur jag lyckas, de är frågan.


Ams

Nu har jag varit på mötet på Ams. Gick bra de så nu ska jag söka ett jobb som jag lära, sen har ja hittat 3-4 till jag ska söka :) Så de blir att göra ikväll efter kursen.
Det svåraste är ju Personliga brevet. De suger att skriva! :(
Nej nu ska jag äta sen blir det snart att dra till stallet om jag ska hinna med allt.

Joshua Radin


Only You

Att jag inte har lyssnat på han tidigare?! Riktigt bra!! :)


dh maraton

Dagen har jag spenderat mestadels i soffan framför Desperate Houseviwes! Ellsa var lika trött hon som tur var.
Sen följde jag med till travet och körde Jamira på kursen, fast efter några bakvarv körde jag själv på rakbanan lite intervaller. Hon gick inge bra, fast de va ju kladdigt också. Eller hon liksom kändes helt ok, men tidsmässigt nej + jobbig galoppig, de har hon aldrig vart förr! :S
Så kom även klubbens nya russ. Toledo, en russvalack från Wången. Hoppas han passar! Stilig herre iaf.
Nu blir det fortsatt kikande på DH och imorgon blir det till Ams på möte!
Föresten fick jag förfrågan om att jobba på Romme på lördag, klart! Nice det! :D

Sista reklamen + fest hos Patrik

Äntligen har jag delat ut reklam för Sista gången! :D yes. slut på slavgörat nu.
Sen fixa jag alla hästarna uppe i bondgårn, som tur var kom Fanny och hjälpte till det sista samt intagning :)

Igår var det party! Startade lite hemma med mamma, sen förfest hos Elin och sen fortsatte festandet hos Patrik. Var rätt mkt folk där, vi var ju 10-12pers av dem ;)
Fick i mig lite för mkt alltså, haha! Halv ett (eftersom vi missade tolv) åkte Kim, Sanna, Emil, Johnny och jag till stan. (Missade 3 bussar igår på kvällen, vem är bäst?!)
Vart bråk på bussen mellan några killar, Sanna hamna emellan och fick handen uppskuren och jag fick kicka en kille så han skulle ge upp asså! Fan va ja kommer råka illa ut om nån ger sig på mina vänner märkte jag..
Slutade iaf med att vi + de där två killarna gemensamt begav oss mot Hangloose. Men pengar skulle tas ut och massa så vi kom inte dit fören skit sent så de kändes inte värt. Så vi var väl utanför en stund och jag hamnade sedan på Subway med syster. Alltså kvällen var endå jäkligt skoj! :)
Jag & Kim ägde på att snacka engelska med två kinerser, Leaf & Anthena. De skrattade lika mkt som vi åt oss HAHA ;D de är skit kul att snacka engelska på fyllan, då gåre ju lätt iaf annars suger jag på de språket, tyvär!
Lite bilder får avrunda.

patriks placekim o patrikfeest hos patrikfest hos patrik
fest hos patrikvisst är vi söta? ;DAthena, Leaf och jagsista bilden


övningskört, quizz mm

Igår var det lite fullrulle. Lite ärenden med Elin och stallet. Sen var vi på Buddy´s och käkade med mamma. Efter det for vi ut till byn så övningskörde jag från Åbyggeby, Oslättfors och sen hem till Hille. Jag var mycket duktig! :D
Kände mig mkt lugnare så nu ska ja fortsätta öva, bara 3v kvar nu ju!
Lite kul när vi satt i bilen..
Jag: - "Jag läste att Michael Jackson är helt frisk.."
Elin:- "VA?!?!...LEVER han?!?!"
Den där med smör på ;) frisk förövrigt när han dog menade jag ju, om somliga hade lyssnat klart.
Sen vart det stress fix på kvällen eftersom vi inte visste om de skulle bli nå quizz eller inte för alla backa ur, men så blev det. Snabbt förfestande hos E&N. Nu vet ja KIM! De är för vi alltid stressar i oss drickat när ni inte är med, vilket funkar bäst på mig eftersom jag är storklunkarn haha. Vem fan kalla mig Sponge igår?! kom jag på nu! Vare italienaren tro?!
De vart Elin, Natalia, Annica och jag. Vi var väl inte allt för engagerade i quizzen, men konstigt då när vi inte hörde ett skit typ! Döva?
Men det var mycket trevligt iaf! :)
Träffade en snubbe och en italienare som bjöd oss på drinkar, nicens!
Vi dansade vet jag och jag hade väldigt kul, men endå vet jag också att de var mindre kul där mot slutet? Men jag höll humöret uppe hela kvällen! ;D Lite små full vart jag nog.
Jag & Elin gick hem till henne och sov.

elin nat annicaquizznightnatalia o annicajag o rickard


Idag har jag mest gjort ingenting. Var ut till bondgårn och hjälpte Larsa skrapa och strö åt Kossorna samt ta in hästarna, i detta ösregn. De har verkligen öst ner regn hela dagen!

Imorgon ska jag fixa hästarna åt Larsa, sen ha lite spa dag med Elin (eftersom den aldrig blev av i tors) och sen blir det party på kvällen, förfest hos Patrik! :)


Dry your eyes

 
     En skön låt, fast den är rätt gammal.


sjuk

Vaknade med endå värre halsont imorse! >_< Så idag blir det till att hålla sig inne. Bara rasta vovven. Tur hon är så lugn idag och mest sover hehe
Elin skulle fixa min ponny, så har inga ärenden för mig. Väntar på att hon ska komma med chokladsås så jag kan käka glass. De är bra för en sjuk hals!
Funderar på om jag ska krypa ner i soffan och ha Desperate Housewives maraton i min ensamhet?

I want to know what love is


En bra låt! Alla lät så konstigt så de fick bli en live version.

Har märkt att det sågottsom bara finns låtar om kärlek i min spotify. Mest olycklig ofc.
De är konstigt de där de går i vågor. Förr fick jag ibland perioder då bara frizonmusik gällde, typ när man mår dåligt. Ibland bara "peppupp" låtar eller brutalare musik. hehe. De har mkt med hur man mår att göra helt enkelt. Så vad gjorde man utan musiken?!?!

Jag vill sova

Här kommer Elin och väcker en klockan halv nio, på min enda sovmorgon på länge typ, för hon har med sig massa filmer vi ska kika säger hon. Vi kör igång  I Am Legend men efter 1h sover hon.. bra där!
Komma och väcka mig liksom och somna själv. Bläh!
Ska väcka na och köra igång en till film nu. Jumper tro?
Gillade filmen iaf! Så den kan jag rekommendera :)

DH maraton

Vart Desperate Housewives maraton när Sanna kom hit! :)
Började från start på säsong 1 och han se 8 avsnitt! Nicens.
DH är bästa serien ever, älskare! :D ska köpa säs 4 när jag får råd. Är väl dags för 5 snart också hehe
Lagade potatismos gjorde vi också, den var väl okej men inte mkt mer haha! Vi skyller på potatisen, tror de va den faktiskt.
Nu ska jag somna till CSI.

sjuk

Vaknade imorse med halsont och skorrande röst. Så nu vekar man ha åkt på förkylning också! :(
Så Ellsa får tyvär klara sig med kortare rastningar bara.
Kikade på Cloverfield nyss.
Har svårt för att bestämma mig vad jag tyckte om den. Först lite seg och man blev ju helt snurrig av allt hoppande eftersom den är filmad med handkamera bara.
Men sen började jag gilla de där sättet, just att den var handfilmad! Tyckte det var en väldigt smart idé och filmen var bra gjord! Finns dock mkt liknande filmer, tänkte på the mist hela tiden så den kändes annars inte speciellt originel. Och slutet var ju.. skumt? En helt okej film iaf :)
Nu väntar jag på att Sanna ska dyka upp! :D

3days in a row

Kort sammanfattning av helgen.
I fredags var det b-day party hos Sanna. Vart chillande och roligt spelande mm :) Vi började så tidigt så jag började ta det lugnt, för att inte vara för bakis på Bollnäs next day, så när vi väl var på krogen var ju jag nykter! :/
haha.
Krånglande så folk missade bussen så jag ensam kom ner på stan. Hämtade upp Elin på Old Saints. Förövrigt höll jag inte på att komma in där för vakten trodde inte på att de var jag på legget! Bara för jag har färgat håret eller?
Gisses vad folk det var ute på krogen då! Kom just ihåg anledning två till varför jag inte vill gå ut på Slick på fredagar.. Kim & Sanna kom ner med ett bussen iaf. Fast vi han väl bara säga hej? Tog inte ens ett dans steg! Bara tappa bort varandra liksom.
Följde med Henke hem iaf :)

Några sköna citat från kvällen:

Vi förklarade för Madde hur våra kvällar brukar spåra ur osv.
Jag: - ..de hängde inte med i vårt tempo.
Sarah: -jamen de gör ju inte ens vi!
Det hade hon iof rätt i. Endel kvällar alltså. Ojjoj.

Sanna pratar i telefon med Tobbe. Hon berättar att Madde är hennes älskarinna..
Tobbe: - Jag tyckte väl att det var nå skumt med era skogspromenader!

Sanna: -..när han kom och plinga på.
Kim: -Plinga? Vi har inte ens en plinga!
Sanna: -men knacka då.
Helt allvarlig. haha. Spelar roll liksom!

sanna o sarahsanning eller konsekvens spelet kördespeoplesnyggaste röven utsessanna utser snyggaste aset

I lördags vart det att gå upp rätt tidigt och gå till Lidl för att åka till Bollnäs. Kul att komma partyklädd då, som tur var tog Elin med mjukisar åt mig! Men klackskorna till dem.. ;) haha!
Det var helt okej med folk på Bollnäs, men dåligt med spel. Småsummor.
När vi kom hem vid sju for vi snabbt till stallet och sen hem till Elin & Natalias place. Vart göra sig klar där fort och förfesta. Sara, Evelina och Malin kom också dit :) Senare även Sanna & kim.
Vi var ut på Hangloose. Kom dit typ ett så var vi inte där så länge heller. De typ sög. Alltså stället. Fan va ja är trött på Hangloose! Vi skulle gå och käka, men så halvvägs vart det bråk (mkt ovanligt va?!).
Sista bussen hem iaf.
Haha Sanna sa nåt så kul så vi höll på att dö av skratt! xD hahahaha!

Malin & ElinEvelina & Sarasåhär ser det ut hos elin & natalia (när vi endå är på g haha)

Imorse klev jag upp halv nio. Delade ut halva reklamen och sen tog jag tolv bussen till travet för att träffa Emelie. Vi skulle köra Jamira & Ginni, men de är tydligen kurs och skit så de var bara att åka hem igen. Lagomt segt! Ändå värre för Emelie som kom ända från Sandviken för det dock.
Kollar på Idol nu, eller lyssnar mest eftersom jag sitter vid datan. Alltså alla låter ju skit! :S Utom Erik :D
Kanske är bandet som är dåligt iof? haha.
Ska strax ut med sista reklamen och sen blir det käk med Kim & Sanna!

-------------------------------
Har nu varit och käka mm :) Nicens!
Jobba åt Larsa sen. Hästarna, men han vela ha hjälp när de släppte in kossorna från betet så ja gick stå minst 20min och vakta så inte kalvarna rymde. Inte en jäkel försäkte ens, tur iof ;D
Imorgon ska jag umgås med Sanna, var hundraår sen vi var med varandra. (Festande räknas liksom inte).
Så det ska bli skoj! :D Känner mgi fan som ett litet kid dagen före julafton! HAHA!
Nu blir det Cloverfield tills john blund kallar!

Run


Life sucks.

Spa-dag + Slick

Var duktig nog att ta cykeln ut till stallet redan imorse :) så jag var hemma igen vid tolv. Skönt!
Sen har jag som sagt spa-dag. Har redan peelat kroppen, fotskubbat och sitter nu med ansiktsmask!
Ska koka piercingarna också så även de är fräscha hehe!
Lite till som ska göras och sen på med sminket och kläderna för att fara till jobbet, men direkt efter det blir det utgång ^^
ansiktsmask googlad
(Det där skrev ja igår men han inte posta! hehe.)

Kvällen vart rätt bra. Efter massa stressande infan man sig på jobbet iaf. Var skit lite folk, men vart endå köer strax innan start.
Jag satt nog inte mkt på min stol ;) ´
Förfestade hos Elin sen med hon & Kim och sen drog vi till Slick!
Där var redan Sanna, Sarah, Malin & Helena eftersom de vart på Quiznight.
Dansade och hade trevligt :) Var mycket folk ute!
Folk drog en efter en så sen hamna Elin, Maria & jag på efterfest hos Sofie A. var bara vi + en kompis till henne dock haha. Så vi blev inte långdragna där. Sov hos Elin & Natalia sen jag.

Nu har jag bladat klart den förbaskade reklamen iaf och de är dags att göra sig klar för party, igen! Ont i hela kroppen dock pga. reklamen :(
Får se om man lyckas ta det lugnare en förra helgen. Blåmärken på hela benen och en blå läpp hade jag visst fått i lördags haha! :S
Ska ju åka och jobba på Bollnäs v75 imorgon så lär vara klar i skallen, men Sanna har ju födelsedagsfest så de lär man ju fira! :)


långpromenix med Ellsa

Idag har jag och Ellsa varit på en långpromenad! Vi gick till stallet = 5km. De fungerade faktiskt helt okej att ha henne med i stallet, lite jobbigt att ta med henne i kopplet vart man en gick bara.
Sen tog vi cykeln hem. Gick skit bra att cykla med henne! :D
Men eftersom jag hade hämtat cykeln påvägen upp trodde Ellsa påvägen hem att vi skulle in dit igen, så hon sprang ut framför cykeln och drog in mot gården. Jag lära tvärnita och dra i hunden så ja flög in i styret och fick hoppa på ett ben. Klarade mig bra precis från att flyga ikull! ;)
Senare tog vi en 40min vända runtikring medan vi vänta på att hennes matte skulle komma.
Så motion har jag fått idag ;9

Imorgon ska vi ut på Quizznight direkt efter jobbet. Finfrämmande av H&M ju!
Så jag ska ha en spa-dag först. Ansiktsmask, peeling, fotskrubb - you name it! ;D
Ska bli riktigt skönt!

Nu blir det i sängs så jag kommer upp i tid. Lär ut till ponnyn tidigt ju.
Kan inte pengar växa på träd? (a) Är massa saker jag både är i behov av/ vill ha!



Less than Jake - Look what happened
Kikade på filmen Grind, det som var kvar av den (mamma!:@) Snacka nostalgi på alla låtarna, ja hade ju laddat hem dem på tiden vi bodde i Bomhus så de lyssnades enheldel :) Bra film förövrigt, vill också kunna skejta! :(

klistra på ögonskuggan

klistra på ögonskuggan
Kolla vad jag hittade när jag var in på nelly .
De är något jag borde investera i för jag är sämst på att ha på ögonskuggor, så jag har de därför aldrig även om jag vill. Men blir det verkligen bra? Ingen färg jag fastna för heller, men kanske kommer :)

6 okt 2009

Så var ännu en dag passerad. Men idag är ingen vanlig dag utan Sannas födelsedag, Grattis på 19års dagen! :D
Tyckte de va igår jag skrev de senast :S ett helt inlägg tillägnat henne med bild o allt, när vi satt i skolan haha!
Hade kurs på kvällen med Sanna och Kim var också med. Vi körde i skogen med eleverna.
På vägen tillbaka var det oturligt nog hockey ju! vilket innebar en jäkla trafik och bilisterna är ju störda!
Först höll de på att köra på Ginni som jag åkte med, och hon vart stressad och for och kasta sig bakåt så ja lära ta över och driva på henne framåt annars vettesjutton vad som kunnat hända. Så sen hade Pax som eleverna körde själva kommit lite efter och nrä han var halvvägs ute på vägen gasar en biljävel rakt på så han lära kasta sig tillbaka. Jävla bilistfan! :@ Gick en massa folk över samtidigt som oss också, så några unga killar vid mig gick och svor och var förbannade på bilarna t.o.m. :P
Sen var det raka spåret ut till byn för att fixa min ponny. + att jag hjälpte Larsa med hästar samt mata kossorna :) Nice att tjäna in lite stallhyra, ska jobba i helgen också ^^

Imorgon blir det att passa Ellsa igen. Hade henne igår också, då hade hon typ damp. Skit dryg! hehe
Hade kurs med Elin, Gina och Hanna på kvällen så då fick hon följa med dit också. Gick väl sådär.
Ska se hur det funkar i stallet imorgon, blir ju tvungen att ta med hon dit också hehe

Äntligen började ju Desperate Housewives idag igen! De är bäst!<3
Christine är ju också roligt hehe. och nu ska ja i sängs och kika på Ugly Betty, som även det hade säsonsstart idag. Allt på en gång liksom.

Maskeradparty@Joel (bilder)

Malinjag som marilyn monroeweris som fångelotta och werisIlia 
Fanny var också marilyn monroeEvelina & SaraJohan & NicklasMaskerad@joel 
Holger var family guyMaskerad@joelhitler mflSara & Gusten 
the crow (?)EvelinaVictor som Jason i fredagen den 13:emaskerad@joelThomas 
evelina, elin,s ara och gustenElin & Lottaelin o rickardHenke, Micke och Victor
 maskerad@joellotta o werisVictor och Malinmaskerad@joel

maskerad@joelnightmare before christmasMimmi piggsmaskerad@joel
Elin som askkungenhon var madonna maskerad@joelniklas var ozzy osbournelite mkt berusad Malin
  
  


careless whisper

Det är så lätt att låtsas att allt är bra.

Den där jävla känslan. Fan.
Vill inte känna så här!
Jag vet fan inte vad jag ska göra.
Misslyckad.



Maskeradparty

Hade väldigt kul igår men nu är jag bakis! vart nog lite full där ett tag.. undra om de va tequilan?
Kom hem från Solvalla strax efter åtta, sen vart det att skynda sig på med kläder, smink osv. för att ta nio bussen till Elin&Natalias place där förfesten börja. Sara, Evelina, Malin & Maria var också där.
Jag var iaf utklädd till Marilyn Monroe. Lockarna försvann dock direkt och det sög ju :(
Kommer inte riktigt ihåg allt men jag gick nog runt mkt för mina klackisar som jag använde för första gången är totalt nerslitna finns inte ens en klack kvar..

Jag gick nog igenom alla sinnesstämningar igår haha :/
Men de va också sjukt kul! :D Hade jäkligt trevligt.
Finns dock endel saker jag kanske borde tänkt mig för lite bättre. Men ja va pretty much på lyset, ringde liksom till Kim 02:08 för att kolla om hon skulle ut på krogen HAHA! Snacka om att ha dålig tiduppfattning ;) hon svarade dock inte.
Kameran var framme mkt, fick massa bilder iaf ;)
Elin drog ut på krogen sen, men jag var kvar med Sara & Evelina + resten av folket då. Fast vi gick mot hangloose senare också, där stannade de kvar? medan jag gick tillbaka till maskeraden. Skulle leta på Weris tror ja. Sen vet ja inte vart ja vimsa runt riktigt, men snacka med Sanna i telen. Klart man lära ringa och väcka(?) henne! Var väl mest där de spåra ur. Gaah jag blir tokig! Varför ska man ha känslor för folk när man endå vet att de kommer såra en?
Efter mkt om och men gick jag till max och käkade, tillsist kom Elin dit också. Efter det gick vi till Subway. Fettos! Delade på bägge måltiderna, så egentligen var de inte så farligt.
Sen träffade vi på Natalia och tappade lika fort bort henne igen. Så vi gick till Joel och "efterfestade" sov där.
HAHA det var endel kula saker iaf, asså trodde typ hela kvällen att en person var en annan..

Lägger upp bilder imorgon, finns på fb annars.

Varför känner jag den här jävla ångesten, för ingenting?

Is it true?

 

Idols bästa lätt!!


quizznight

Igår var jag ut och festade, var 3v sen senast innan det!
Hade ju tänkt vänta tills nästa helg, en månad nyktert liksom men vart så taggad på quiz!
Iaf så var jag först på ams mötet. Allt de gick igenom visste jag ju redan..
Sen mötte jag Emelie på stan så gick vi till travet. Jag red Limpan och Emelie - Ginni i skogen. Snacka om het ponnyn skulle sticka hela tiden! ;)
Senare vart det att stressa och skynda hem till Elin & Natalia där förfesten börja. Alla var nog lite på latsidan för ingen hade hunnit/ orkat dragit på sig sminket hehe.
Men allt blev klart och med lite alko i kroppen drog vi oss vidare ner på stan, Heartbreak för att gå på Quiznight.
Det var trevligt ^^ Vi bytte lite svar med två killar bredvid oss så vi fick max 2fel ;D
Elin var med på en shot-tävling också, tyvär var det rocka rockring. Hon sög! HAHA.
Natalia och Emelie tog sista bussarna hem men jag, Elin och Maria stannade kvar och dansade lite. Fast vi drog väl hem runt tolv halv ett så vi var ju inte kvar så mkt längre heller. Vart Max på vägen hem ;P
Sov hos N&E. Det var mysigt. Vi kikade film..eller dom..jag somnade ganska direkt. Vaknade av att Elin sjöng Underneath your clothes  och sen gick över till Leave out all the rest. Då lära jag ju instämma där hon hade minnesluckor hehe. Fast sen somnade jag nog strax därpå igen haha!
Hade en kul kväll iaf! :)

emelie o elin på förfesten hos natalia o elin elin och natalia väntar på bussa inne på quiz jag på toan heartbreak
elin o ja på toan  elin och maria  bara för att bevisa elin i shot tävlingen haha

You don´t have to give up to let go



Idag gick vi en vända förbi Triangeln & Lidl och startade dagen med godis gjorde iaf jag. Urk. Medan vi kikade på I could never be your woman. Den var bra.
Sen har jag vart med Elin & Kim på stan och letat maskeradkläder. Provade lite på kalas & co. och så var vi på den andra och kikade också. Men hittade inget riktigt bra :/ Men de va kul hehe
Har iaf bestämt vilken kändis jag ska vara, hur resultatet blir återstår att se..
Cyklade ut och mockade och fixade åt Nitro på kvällen eftersom de skulle börja gå in frånochmed idag :P
Käkade hos Stenmans sen.
Nu börjar det bli för detaljerat = ointressant.

Imorgon ska jag upp tidigt. Åker till Solvalla för att jobba på v75 sen blir det stressa sig klar för fest. Lätt när man ska vara utklädd, inte! godnatt.



Sömnproblem

Nu får jag nåt tokfel snart! Har aldrig haft sömnproblem men även idag vaknade jag tidigt. Vart att slå på teven 05.00 så kollade jag klart på Sjön.  Igår lära jag köra igång Housewives och roliga klipp klockan 04.12 innan jag kunde somna om igen!! och i måndags 05.30 tror ja?

Nu lär jag iaf skynda mig att göra mig klar! Ska ta halv bussen till stan -> Arbetsförmedlingen och efter det träffa Emelie så ska vi till travet. Ska kika när Josse rider ett varmblod på banan bla.

RSS 2.0