rörligbild

Suttit och lagt in HD filmen hela dagen, endel fina klipp finns iaf. Vi började även redigera lite smått.Satt kvar ända tills fyra. Var där redan kl. 8 för Familjehemsgruppen skulle komma och kika filmerna vi gjort till dem. De var väldigt positiva och tyckte vi gjort kanon bra jobb, bara lite småsaker att ändra. Mne tid till de finnes ?
Meningen är ju att vi ska vara med och tävla i filmfestivalen på fredagen nästa vecka och Conny kommer idag och säger att den lär vara klar och inlämnad på måndag!!
Redigering hela helgen hör jag.. man vill ju liksom vara med. Hade vi bara haft tid skulle filmen kunna bli skit bra faktiskt! :) Conny säger att den har stor potensial.
Apropå rörligbild föresten så åker vi ju till sthlm på torsdag. Vi fick lite info idag om hur dagarna kommer se ut osv.  och vi ska tydligen bo på ett hotell där vi fått minst sagt skumma rum. haha.
Vi fick ett 2-rum, ett 6-rum och en svit för 5pers. De vart ju lite slagsmål om de där, jag & Sanna orka inte ens ge oss in i diskutionen. Tillsist fick pojkarna sviten och flickorna 5-rummet och jag & Sanna.. ja vi fick två rummaren, som inte ens har egen toa! :( Fast Peter & Conny hade itne ens fönster på sina.. vafan är de för hotell?! haha!
Jaja vi kommer väll endå knappt vara där.
Gröna Lund eller Krogen är frågan? 
Om det blir Grönan ska ja fan åka varenda karusell! För de kostar ju skjortan, 300:- för ett åkband!
Fick hem kläderna från Nelly också idag! Skit snygg ena klänningen! Nicens! :D

Nu lär jag plugga. 2 restprov imorgon! :/

Godnatt.

Kommentarer
Postat av: sanna

googla på hotelet, så jättemysigt ut från utsidan.. på rummen såg det ut som det spöka :(

2009-05-27 @ 09:45:07
URL: http://nittonhundranitti.blogg.se/
Postat av: emma

haha okej ska om ja minns va de hette :P

2009-05-27 @ 23:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0